Speciale Constructies

Misschien vindt u uw gading wel binnen deze rubriek als u op zoek bent naar andere voorwerpen of constructies in metaal. Deze kunnen gaan van praktische zaken zoals een tuinbank of tuinstoelen tot decoratieve elementen in en om uw woning of bedrijf.         

Interieur


Ben je op zoek naar een iets of wat andere architecturale toets, dan kan je bij ons ook terecht voor een smeedijzeren of metalen raam of deur.  Steeds met de hand gemaakt, zowel voor binnen als buiten.

Buitenkeuken


Een mooi ingerichte tuin, al dan niet met overdekt terras, ideaal voor een gezellige avond tijdens de warmere lente- en zomeravonden. De durvers onder ons organiseren ook in de herfst en winter een barbecue of een feestje buiten. Onze massieve aluminium buitenkeukens passen perfect in dit plaatje.

Elke buitenkeuken is anders, van enkel een barbecuetoestel tot een keuken met alles erop en eraan, kan allemaal.

Glazen vloeren


Een glazen beloopbare vloer schept licht, ruimte en transparantie in de woning terwijl het toch het geluid afschermt tussen twee verdiepingen.

Bruggen


Op zoek naar een brug voor in de tuin of een bruggetje voor over de vijver? Ook daarvoor kan je bij ons terecht!

Een tuinbrug kan handig zijn bij hoogteverschillen in de tuin of wanneer je een langgerekte vijver of sloot in de tuin hebt. Daarnaast is een tuinbrug een mooie tuindecoratie.