Getuigenissen

Metaalwerken Preud’homme staat steeds klaar om mee te denken en brengt daarbij een schat aan expertise en ervaring mee. Het resultaat is dan ook altijd zowel esthetisch als technisch een lust voor het oog.

Ik kan de samenwerking met hun alleen maar aanbevelen. We hebben in 2020 een terrasuitbreiding laten plaatsen. In 2021 werd de afwerking onderaan gerealiseerd met rockpanel.
Chris & Krista
Hoegaarden
Wij kozen om met Jürgen samen te werken omdat we een op maat gemaakte trap zochten. De plaats waar de trap kwam was niet evident (een standaard trap of prefab trap kon niet), maar ze staat ook heel zichtbaar in de woning. Daarom wilden we een trap die er kwaliteitsvol en passend bij ons interieur uitziet.

Via via kwamen we in contact met Jürgen. Na een eerste kennismakingsgesprek werd de ruimte tot in het detail uitgemeten. Hij dacht met ons mee, maar drukte nooit zijn ideeën door. Ook gaf hij tips, advies en kon hij tal van voorbeelden tonen van zijn vorige ontwerpen. Zo konden we de details ook goed kiezen.

We kregen al redelijk snel een 3D-schets te zien, zodat we konden aanpassen waar nodig. We kregen de mogelijkheid om onze houten treden eerder te ontvangen, zodat we deze zelf nog met een product konden behandelen voor de definitieve plaatsing. Ook hiervoor kregen we voldoende tijd om dit in orde te brengen.

De dag van de plaatsing verliep ook heel vlot, er werd proper en efficiënt gewerkt. Alles was onmiddellijk tot in het detail afgewerkt.

We krijgen nu ontzettend veel complimenten van bezoek maar ook van andere professionelen. Moesten we er opnieuw aan beginnen, zouden we zeker terug contact opnemen met Jürgen!
Bram
Bertem
We hebben twee offertes laten maken en daarbij was de prijs van metaalconstructies Preud’homme duidelijk voordeliger dan de andere grotere firma die met veel meer tussenpersonen werkten.

Jurgen lijkt  alles zelf te doen van opmaken offertes, opmeting, 3D-modellen maken, bestellingen, laswerk tot plaatsing. Alleen het verven (lakken) word uitbesteed. Wat mij verbaasde was dat de 3D-opmeting zo nauwkeurig is. Bij de plaatsing bleken de gigantische metaalbalken tot op de millimeter na perfect te passen. De ganse constructie is zeer mooi  en degelijk afgewerkt.

Jurgen lijkt me een echte perfectionist. Zo was er een kleine fout bij de levering van de trappen (wij hadden niets gezien) maar de trappen werden volledig teruggestuurd en pas zonder foutje geplaatst.   Voor hem zou het simpeler geweest zijn deze gewoon te plaatsen maar hij wou alleen perfect werk afleveren. Wat we ook zeer sympathiek vonden was dat Jurgen zonder meerkost onze metalen poort herstelde die wel door een andere was geplaatst (en die niets meer van zich liet horen).

Leuk ook dat het om een lokale firma ging. Door de coronacrisis waren ook een aantal grondstoffen gestegen maar aan de prijs van de offerte werd niets veranderd.

Kortom. Alleen goede ervaringen. Ik zou de firma zeker aan iedereen aanbevelen.
Floortje & Wim
Boutersem